Geef een ballon cadeau

Ballon gevuld met geld of uw cadeau

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag direct een offerte aan!

Geld in een ballon

Een heel leuk cadeau om te krijgen en ook zeker om te geven is de cadeauballon met geld. De ontvanger wil natuurlijk weten hoeveel geld er in de ballon verstopt zit. De cadeauballon moet dus kapot worden gemaakt. Een leuke tip hierin is, om de cadeauballon gedeeltelijk te vullen met confetti, op deze manier is het een knallend cadeau.

Ieder artikel kan in de ballon worden verpakt, er is slechts 1 uitdaging. Het artikel kan een maximale diameter hebben van 11 cm en een maximale lengte van 40 cm.
Bij voorkeur moet het artikel een klein beetje te vervormen zijn.
Kortom, er is heel veel mogelijk om in een ballon te stoppen. Heeft u een geheel ander idee, neem gerust even contact met ons op.

Een beer in een ballon?

Een cadeau als de beer in de ballon is nog steeds het meest voorkomende voorbeeld van een cadeauballon.
De beer kan natuurlijk het cadeau zijn, maar het is ook mogelijk om de beer een kaart in de “hand” te geven om zo uw persoonlijke wens over te brengen.

Het cadeau de beer in de ballon kan voor heel veel gelegenheden gebruikt worden.
De Ballonnenkoning heeft niet direct een groot assortiment in beren, deze kunt u gewoon meenemen, wij pakken uw beer in.

Enkele voorbeelden van onze cadeauballonnen

Prijsvoorbeelden

cadeauballon

15,00
  • Gevuld met kleine ballonnen en confetti
  • Verschillende opdrukken
  • Alle kleuren mogelijk!

Ballon afhalen

U hoeft geen afspraak te maken en kunt gewoon langskomen. We hebben alle kleuren op voorraad liggen en kunnen speciaal voor u een geweldig cadeau samenstellen.

De ballon krijgt u mee in een grote zak en deze kunt u afgeven bij de jarige. Er kan van alles in de ballon, meestal wordt er gekozen om geld in de ballon te doen. Het geld moet u wel meenemen in de juiste vorm dus als voorbeeld 10 x 5 Euro in de ballon? Dan neemt u ook 10 x 5 Euro mee naar ons..

Extra decoratie bij de cadeauballon

Bij de voorbeelden op deze pagina ziet u veel soorten waarbij een folieballon is gebruikt bovenop de cadeauballon.
Deze folieballon kunt u uitzoeken in onze showroom. De kosten kunnen variëren per folieballon, wanneer u in onze showroom bent kunnen wij u de ruim 1000 verschillende opties laten zien.

Verzenden van een cadeauballon

We krijgen regelmatig de vraag of we ook een cadeauballon kunnen versturen. Dit is in deze vorm niet mogelijk. De ballon kan gemakkelijk klappen en geld verzenden via de pakketdienst is niet wenselijk.

Wel kunt u natuurlijk een folieballon gevuld laten verzenden. Dit kan in onze webshop.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw en exclusief transportkosten

Download prijslijst ballondecoratie algemeen

Bekijk onze algemene prijslijst in PDF formaat en vergelijk de prijzen van onze kant-en-klare ballondecoratie.

De kleurenkaart

Ballonnen zijn er in veel verschillende soorten en merken. Voor onze decoratie maken wij enkel gebruik van Qualatex ballonnen. Deze ballonnen zijn van de hoogste kwaliteit. De ballonnen van Qualatex zijn verkrijgbaar in standaard kleuren en metallic of pearl kleuren.

Voor onze ballondrukkerij maken wij gebruik van de Gemar ballonnen. Deze ballonnen zijn uniek en perfect voor drukwerk in zeefdruk. De ballonnen zijn verkrijgbaar in Pastel kleuren en Metallic kleuren.