Geef een ballon cadeau

Ballon gevuld met geld of uw cadeau

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag direct een offerte aan!

Geld in een ballon

Een heel leuk cadeau om te krijgen en ook zeker om te geven is de cadeauballon met geld. De ontvanger wil natuurlijk weten hoeveel geld er in de ballon verstopt zit. De cadeauballon moet dus kapot worden gemaakt. Een leuke tip hierin is, om de cadeauballon gedeeltelijk te vullen met confetti, op deze manier is het een knallend cadeau.

Ieder artikel kan in de ballon worden verpakt, er is slechts 1 uitdaging. Het artikel kan een maximale diameter hebben van 11 cm en een maximale lengte van 40 cm.
Bij voorkeur moet het artikel een klein beetje te vervormen zijn.
Kortom, er is heel veel mogelijk om in een ballon te stoppen. Heeft u een geheel ander idee, neem gerust even contact met ons op.

Een beer in een ballon?

Een cadeau als de beer in de ballon is nog steeds het meest voorkomende voorbeeld van een cadeauballon.
De beer kan natuurlijk het cadeau zijn, maar het is ook mogelijk om de beer een kaart in de “hand” te geven om zo uw persoonlijke wens over te brengen.

Het cadeau de beer in de ballon kan voor heel veel gelegenheden gebruikt worden.
De Ballonnenkoning heeft niet direct een groot assortiment in beren, deze kunt u gewoon meenemen, wij pakken uw beer in.

Enkele voorbeelden van onze cadeauballonnen

Prijsvoorbeelden

cadeauballon

15,00
  • Gevuld met kleine ballonnen en confetti
  • Verschillende opdrukken
  • Lengte 6 meter
  • Alle kleuren mogelijk!

Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw en exclusief transportkosten

De kleurenkaart

Ballonnen zijn er in veel verschillende soorten en merken. Voor onze decoratie maken wij enkel gebruik van Qualatex ballonnen. Deze ballonnen zijn van de hoogste kwaliteit. De ballonnen van Qualatex zijn verkrijgbaar in standaard kleuren en metallic of pearl kleuren.

Voor onze ballondrukkerij maken wij gebruik van de Gemar ballonnen. Deze ballonnen zijn uniek en perfect voor drukwerk in zeefdruk. De ballonnen zijn verkrijgbaar in Pastel kleuren en Metallic kleuren.