Deelname Trouwbeurzen

De Ballonnenkoning is regelmatig deelnemer van verschillende trouwbeurzen en events door het land heen.

Hieronder een overzicht van de verschillende bruidsbeurzen in de komende maanden. Bent u zelf een bruidsbeurs aan het organiseren? Neem gerust contact met ons op om een en ander door te nemen en wellicht kunnen we ook bij u deelnemen.

12 September 2020 - Trouwbeurs 't Groene Hart Lansingerland

Deze editie van Trouwbeurs ’t Groene Hart is de ideale plek waar aanstaande bruidsparen specialisten zullen treffen uit met name de gemeenten:
  • Lansingerland
  • Pijnacker-Nootdorp
  • Rotterdam
  • Zoetermeer
Trouwbeurs ’t Groene Hart, editie Lansingerland, vindt plaats op zaterdag 12 september 2020 van 11.00 tot 16.00 uur. Je bent dan welkom in Vidaa aan de Hoeksekade 162 in Bergschenhoek.
 
Op het voorlopige programma staan onder meer verschillende demonstraties, presentaties van uiteenlopende producten en diensten, diverse proeverijen én de verloting van een gratis kadocheque.
 
Rondleidingen
Vidaa verzorgt rondleidingen over het landgoed voor wie een indruk wil krijgen van de mogelijkheden. De tijden hiervoor zijn: 12.00, 13.30 en 15.00 uur.

08 November 2020 - Trouwbeleving Wereldmuseum Rotterdam

08 November 2020 is de Trouwbeleving in Rotterdam in het Wereldmuseum van 11.00 – 16.00.

Het Wereldmuseum in het statige Scheepvaartkwartier is een van de mooiste stadsgezichten van Rotterdam. Het bijzondere gebouw heeft verschillende zalen, elk met een geheel eigen karakter en uitstraling. De ruimtes zijn zeer geschikt om gebruikt te worden voor jullie droombruiloft. Gaan jullie trouwen in Rotterdam en willen jullie op een unieke manier ideeën opdoen en alvast een voorproefje krijgen voor jullie trouwdag? Bezoek dan op zondag 08 november de leukste gratis trouwbeurs van Rotterdam in het Wereldmuseum. De beurs is verzet vanaf 25 oktober ivm de Marathon Rotterdam

Verplaatsen Trouwbeurzen i.v.m. Corona

Op dit moment zijn vanwege het Corona virus meerdere trouwbeurzen verplaatst naar een alternatieve datum.
Zodra deze nieuwe data bekend zijn dan zullen wij deze hier ook direct publiceren.

Informatie avonden

De Ballonnenkoning heeft op de locatie Weg en Bos 9 een schitterende showroom waarin wij u verschillende decoratie kunnen laten zien. De showroom heeft een apart gedeelte welke helemaal gericht is op de organisatie rondom uw bruiloft.

Op verschillende avonden door het jaar heen hebben we hier samen met onze partners een informatie avond waar wij u graag uitnodigen. De data staan ook in de onderstaande lijst vermeld.

2020 nog geen nieuwe avonden gepland

Medio September 2020 maken wij de nieuwe data bekend van de informatieavonden.