Gender Reveal

Gender Reveal

Ballonnen voor een Gender Reveal Party

Een gender reveal-feestje is dé gelegenheid om ballonnen te gebruiken om de spanning op te bouwen en het geslacht van de baby te onthullen. Ballonnen in roze of blauw zijn de perfecte manier om het geslacht van de baby te laten zien.

Wij hebben diverse ontwerpen Gender Reveal ballonnen. Deze kunnen gevuld worden met confetti en kleine ballonnen in de kleur van het geslacht van de baby.

Wat je ook kiest, ballonnen zijn een leuke en opvallende manier om het geslacht van de baby te onthullen en een gedenkwaardige ervaring te creëren voor de aanstaande ouders en hun gasten.

Gender Reveal topballonnen

Gender Reveal ballonnen zijn altijd zwart, de ballon kan gevuld worden met roze of blauwe confetti en mini ballonnen.

Het formaat van de ballon is ongeveer 80 tot 90cm doorsnede.

He or She Pop to see Nieuw

He or She Pop to see Snor

He or She Pop to see Snor – Gouden print

Broertje of zusje

Broertje of Zusje Blauw/Roze

He or She Pop to see Snor

Vraagtekens

Ballonnen voor de entree

Een leuke manier om je gasten welkom te heten op een gender reveal party is door ballonnen te gebruiken bij de entree.

Lichtblauwe en lichtroze ballonnen maken meteen duidelijk dat het om een Gender Reveal Party gaat. Dit zorgt voor een feestelijke en vrolijke sfeer.

De ballonnen worden op locatie afgeleverd en voor u op de juiste plek geplaatst en geinstalleerd door onze ervaren ballondecorateurs.

Na afloop van het feest zijn de ballonnen zo weer opgebruikt, een scherpe schaar en een vuilniszak is het enige wat u hiervoor nodig heeft.

Lichtletters met ballonnen

Uniek bij De Ballonnenkoning zijn onze lichtletters; deze letters zweven in een stellage die geschikt is om ballonnen aan te bevestigen, en ook zwaar genoeg om buiten te plaatsen.

Ook zijn de letters weerbestendig, door het lage voltage is het niet mogelijk om kortsluiting te krijgen en de letters zijn spatwaterdicht en kunnen heel goed tegen een flinke regenbui.

Gender Reveal Shimmerwall

Wil je echt een toffe sfeer creëren voor je Gender Reveal Party dan kunnen wij een shimmerwall plaatsen.

Een shimmerwall is een opzetbare wand die op iedere locatie (binnen) geplaatst kan worden, altijd voorzien van een grote organische ballonslinger.

Vaak plaatsen we hier een dubbele shimmerwall zodat we een deel lichtroze en een deel lichtblauw uit kunnen voeren.

Gender Reveal in de tuin!

Geef je een Gender Reveal party in de tuin? Dan is de aankleding ook erg belangrijk! Met ballonnen kunt u een fijne sfeer creëren, met zachte tinten passend bij de overige aankleding.

Op deze foto ziet u bijvoorbeeld onze Cashmere kleuren in combinatie met pastel lichtblauw en pastel lichtroze.

Bekijk alle voorbeelden

Evenementen

Evenementen

Evenementdecoratie met ballonnen

Voor ieder evenement kunt u ballonnen gebruiken. De Ballonnenkoning heeft de kennis om u te ondersteunen bij verschillende evenementen.

Veelal worden ballonnen gebruikt om een merk, product of bedrijf te promoten op een locatie. De Ballonnenkoning heeft een uitgebreid netwerk van bedrijven waarmee wij dergelijk actie’s voor u kunnen coördineren.

Hierbij kunt u denken aan promotieteams die de ballonnen uitdelen op de locatie verspreid over de dag. Bij dergelijke acties is er altijd een medewerker van de Ballonnenkoning aanwezig welke zal toezien op een juiste uitvoering van het draaiboek.

Ook worden ballonnen veel gebruikt op beurzen door het land. Door een toch “simpele” ballon boven uw stand te hangen valt u in de hele hal op.

Meer informatie

Enkele voorbeelden van de mogelijkheden

Uitvaart

Uitvaart

Ballondecoratie bij een uitvaart

Ieder mens is uniek, ieder afscheid ook. De Ballonnenkoning gaat net een stap verder als het gaat om ballondecoratie die wij kunnen leveren bij een uitvaart. Doordat wij beschikken over een eigen team van bloemisten, kunnen wij u een totaalpakket aanbieden, zodat alle decoratie van het afscheid op elkaar is afgestemd.

Ballondecoratie bij een uitvaart is uniek en nieuw in Nederland. De opzet is om de ballonnen te combineren met de bloemstukken. Door afstemming van de verschillende producten ontstaat een waardig afscheid. Het oplaten van ballonnen is niet meer van deze tijd. Wij leveren ook geen ballonnen wanneer u deze zou willen oplaten bij een uitvaart.

Je zweeft naar de maan, naar de zon, naar de sterren 


Uit mijn hand laat ik je los, met pijn, pijn in mijn hart 

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, kunt u voor vragen met betrekking tot ballonnen bij een uitvaart tijdens kantooruren contact opnemen met 010-4186182.

Ieder mens is uniek, iedere decoratie ook

Wij zullen nooit een foto plaatsen zonder nadrukkelijk akkoord van de betrokken familie.
De geplaatste foto’s op deze pagina zijn onderdeel van een demo opstelling. De getoonde kisten zijn enkel geplaatst voor de foto’s en dus niet gevuld.

Geboorte

Geboorte

Geboorte decoratie met ballonnen

Zoekt u een origineel cadeau of sfeervolle aankleding voor de thuiskomst of babyshower, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Maak een afspraak om de mogelijkheden door te nemen of bezoek onze showroom, waar u nog veel meer leuke ideeën op kunt doen. Een slinger, een boog of wellicht een luchtballon

In onze showroom en onze webshop besteden wij extra aandacht aan het thema geboorte. Zo hebben wij een uitgebreid assortiment voor de geboorte en Gender Reveal. U kunt hierbij denken aan slingers, vlaggen, ballonnen maar ook aan knijpertjes, vlaggenlijnen en confetti.

Gender Reveal Balloon

Uniek bij de Ballonnenkoning is de Gender Reveal balloon.
Deze grote ballon is compleet gevuld met kleine ballonnen en confetti. U kunt deze laten klappen en zo het geslacht van de baby onthullen.

We hebben verschillende mogelijkheden en teksten beschikbaar. Kom langs in de showroom of bel even met de Ballonnenkoning.

Enkele voorbeelden van onze geboorte decoratie

Soorten Gender Reveal topballonnen

He or She Pop to see Nieuw
Vraagtekens
He or She Pop to see Snor
He or She Pop to see Snor – Gouden print
Broertje of zusje
Verjaardag

Verjaardag

Onze ballonnen voor uw verjaardag

Ballonnen zijn, net als taart en slingers, niet weg te denken bij een verjaardag.

De Ballonnenkoning heeft veel verschillende soorten decoratie om een verjaardag aan te kleden. U kunt hierbij denken aan onder andere helium gevulde decoratie maar ook aan ballonnen met een leeftijdsopdruk.

Groot aanbod van decoratie

Wilt u advies over de aankleding van het feest of bent u zelf creatief en vindt u het leuk om de handen uit de mouwen te steken, dan is een bezoek aan onze showroom zeker ook een aanrader.

Enkele voorbeelden van onze decoratie voor uw verjaardag