De WOW-factor

Bij De Ballonnenkoning gaan we een stapje verder. Standaard ballonbogen zijn geweldig om te zien maar als uw gasten aankomen bij onze organische ballonbogen is de eerste reactie WOW. Daarom ziet u ook de WOW factor bij deze ballonbogen.

De organische stijl brengt een extra spektakel bij uw entree. De combinatie van 100% latex ballonnen en het gebruik van folieballonnen maakt deze ballonboog tot een extra opvallende entree. Wij maken de combinatie met folieballonnen en de WOW factor ontstaat.

De Ballonnenkoning - ballonboog - blauw wit

Ballonbogen op verschillende locaties

Een ballonboog staat garant voor aandacht op uw locatie. Een ballonboog wordt vaak ingezet bij een opening van, of een actie in winkels en bedrijven.
Door de mogelijkheid om de ballonboog zo groot te maken naar uw wens en in uw eigen kleuren te kunnen communiceren, geeft het de juiste uitstraling voor uw bedrijf.

De Ballonnenkoning levert dagelijks door heel Nederland, maar ook regelmatig zijn wij in België te vinden voor onze ballondecoraties.  De Ballonnenkoning werkt met een “eigen” team van medewerkers waardoor wij uw locaties ook kunnen voorzien van een mooie ballonboog.

Bij ons staat het MVO ondernemen (Social return) in een hoog vaandel. Wij zijn van mening dat ons product en onze diensten zich heel goed lenen om met deze doelgroep te werken. Wanneer u kiest voor De Ballonnenkoning kiest u er dus voor om sociaal in te kopen.

Ballonboog voor uw feest

Heeft u binnenkort een verjaardag, jubileum of een trouwerij?

Een ballonboog bij de entree is natuurlijk geweldig. Zo kunnen wij de ballonboog voorzien van grote cijfers voor een verjaardag of andere materialen voor een trouwerij of bijvoorbeeld Sweet 16 party. Er is dus een hoop mogelijk met een ballonboog.

De Ballonnenkoning - ballonboog - blauw wit

Een feestelijke entree

Ontvang uw gasten feestelijk met ballonnen

Hoe werkt bestellen?

 

Stap 1

Vraag een offerte aan

Gebruik het offerteformulier

Stap 2

Geef datum en begintijd door

Wij leveren in tijdblokken

Stap 3

Offerte bekijken en goedkeuren

Klopt alles? Accepteer dan de offerte

Stap 4

Geef de gewenste kleur ballonnen aan ons door

De kleuren kunt u als laatste doorgeven

Ballonbogen in verschillende kleuren, maten en vormen

Bezoek onze showroom

Hoe plaatsen jullie de ballondecoratie. Wat zijn de mogelijkheden? Welke kleuren ballonnen zijn er? Wat is er mogelijk met lichtletters, een fotohokje of achterwanden?

Deze vragen zijn natuurlijk telefonisch te beantwoorden maar u kunt natuurlijk ook onze showroom bezoeken in Bergschenhoek (tussen Rotterdam en Zoetermeer).

Hier kunnen we u uitgebreid informeren over de mogelijkheden van de ballondecoratie die wij voor u kunnen maken. Maak wel even een afspraak voor uw komst..

Tot snel in onze showroom!