Ballonboog voor uw feest of event

 

Aandacht voor uw feest

Een ballonboog staat garant voor aandacht op uw locatie. Een ballonboog wordt vaak ingezet bij een opening van, of een actie in winkels en bedrijven. Door de mogelijkheid om de ballonboog zo groot te maken naar uw wens en in uw eigen kleuren te kunnen communiceren, geeft het de juiste uitstraling voor uw bedrijf.

Grote en kleine gelegenheden

De Ballonnenkoning is gespecialiseerd in het plaatsen van ballonbogen voor grote en kleine bedrijven, particulieren, instellingen en scholen.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag direct een offerte aan!

Ballonboog met foliecijfers

Verjaardag of jubileum? De ballonboog kan voorzien worden met foliecijfers. Deze zijn er in verschillende kleuren die u terug kunt vinden in onze kleurenkaart.

De foliecijfers worden op locatie op de ballonboog vastgemaakt en zijn van grote afstand al zichtbaar!

Of de ballonboog wordt gebruikt voor een Sweet 16 party, of misschien wordt u binnenkort 50 of viert u met uw partner een huwelijksjubileum, alle getallen kunnen op de ballonboog geplaatst worden.

Ook voor het vieren van een bedrijfsjubileum kunnen wij de getallen op de ballonboog plaatsen.

 

Ballonbogen op verschillende locaties

De Ballonnenkoning levert dagelijks door heel Nederland, maar ook regelmatig komen wij in België om daar onze klanten blij te maken.

Voor verschillende grote winkelketen waar wij al jaren voor werken moeten wij regelmatig meerdere locaties af om onze ballonbogen of ballonstaanders te plaatsen.

De Ballonnenkoning - ballonboog - pearl white pearl magenta en pearl pink

Ballonboog op uw bruiloft

Bent u op zoek naar een ballonboog voor uw bruiloft? Het is een extra attentie voor uw gasten en zeker leuk voor de foto’s.

Wij kunnen de ballonboog ook verplaatsen op uw trouwdag.

Zo is het mogelijk om eerst de ballonboog te gebruiken wanneer u de bruid ophaalt thuis en daarna ook weer bij uw feestlocatie een schitterende entree te hebben met deze ballonboog. 

De WOW-factor

Uw gasten imponeren met exclusieve ballondecoratie? Dat kan bij De Ballonnenkoning!

Ballonbogen in verschillende kleuren, maten en vormen