Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag direct een offerte aan!

Ballondecoratie voor bedrijven

Aandacht voor uw feest

Een ballonboog staat garant voor aandacht op uw locatie. Een ballonboog wordt vaak ingezet bij een opening van, of een actie in winkels en bedrijven. Door de mogelijkheid om de ballonboog zo groot te maken naar uw wens en in uw eigen kleuren te kunnen communiceren, geeft het de juiste uitstraling voor uw bedrijf.

Grote en kleine gelegenheden

De Ballonnenkoning is gespecialiseerd in het plaatsen van ballonbogen voor grote en kleine bedrijven, particulieren, instellingen en scholen.

Bedrukking met eigen logo/tekst

Ook kunnen de ballonnen in de ballonboog voor u worden bedrukt met uw eigen logo en/of tekst.

Een klein beetje extra

Jong en oud worden aangetrokken door ballonnen, want daar waar ballonnen zijn, is het feest of gebeurt iets speciaals.

Onze decoratie wordt veel gebruikt bij verschillende evenementen of als promotieactie. Wanneer u met ballonnen op een beurs staat heeft u zeker een unieke uitstraling. De Ballonnenkoning is een totaalleverancier voor evenementen.

Ballonbogen in verschillende kleuren, maten en vormen

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag direct een offerte aan!

Download prijslijst ballondecoratie algemeen

Bekijk onze algemene prijslijst in PDF formaat en vergelijk de prijzen van onze kant-en-klare ballondecoratie.

De kleurenkaart

Ballonnen zijn er in veel verschillende soorten en merken. Voor onze decoratie maken wij enkel gebruik van Qualatex ballonnen. Deze ballonnen zijn van de hoogste kwaliteit. De ballonnen van Qualatex zijn verkrijgbaar in standaard kleuren en metallic of pearl kleuren.

Voor onze ballondrukkerij maken wij gebruik van de Gemar ballonnen. Deze ballonnen zijn uniek en perfect voor drukwerk in zeefdruk. De ballonnen zijn verkrijgbaar in Pastel kleuren en Metallic kleuren.