Heliumballonnen

Zoek je leuke aankleding voor een feestje wat je makkelijk neer kunt zetten en makkelijk kunt opruimen?

De ballonnen blijven door het gebruik van helium zweven door de lucht. Leuk aan het plafond, of zwevend aan een gewichtje om op tafel neer te zetten.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag direct een offerte aan!

De Ballonnenkoning - ballonwand of ballonmuur - willekeurige kleuren

Bedrukking met logo of tekst

Al vanaf 50 heliumballonnen kunnen wij de ballonnen voorzien van een logo of tekst. U kunt kiezen of u de ballonnen enkelzijdig of aan dubbelzijdig bedrukt te laten bedrukken.

Een tekst of een logo, niets is te gek, standaard is. dedrukkleur wit of zwart en bij hogere aantallen is het mogelijk om in een kleur te drukken (enkele drukkleur).

Verschillende ballonkleuren? Geen probleem. Meerdere drukkleuren omdat er verschillende ballonkleuren zijn? Vraag naar de mogelijkheden.

Tafel- en gronddecoratie

Heliumballonnen kunnen per bundel aan een gewichtje gemaakt worden. Leuk voor op tafel, of wanneer de linten wat langer zijn om op de grond te plaatsen.

De heliumballonnen zijn alleen geschikt voor gebruik binnen. 

Houdt bij heliumballonnen rekening met een kortere zweefduur

Heliumballonnen moeten op dezelfde dag gebruikt worden. Er is een mogelijkheid de zweefduur van een heliumballon te verlengen, bespreek hiervoor de mogelijkheden.

De Ballonnenkoning - ballonwand of ballonmuur - willekeurige kleuren

Ballonboeket met foliecijfer

Leuk om cadeau te geven zijn de ballonboeketten. Wanneer een folieballon gecombineerd wordt met latexballonnen en verzwaard worden door middel van een gewichtje, spreken we van een ‘ballonboeket’.

 

 

De Ballonnenkoning - ballonwand of ballonmuur - willekeurige kleuren
De Ballonnenkoning - ballonwand of ballonmuur - willekeurige kleuren
De Ballonnenkoning-Theetuin-Ridderkerk-ballonnen-heliumballonnen op tafel

Heliumballonnen op uw bruiloft

Ook op een bruiloft zijn heliumballonnen de perfecte decoratie, leuk om door de zaal te plaatsen of op de tafels.

Veelal worden er parelmoer en metallic kleuren gebruikt en wij hebben ook een eigen assortiment aan bedrukte ballonnen bijvoorbeeld met harten, duiven, just-married of helemaal gepersonaliseerd met een eigen bedrukking!

Heliumballonnen als aankleding bij een feest of event

Ballonboeketten om cadeau te geven

Bezoek onze showroom

Hoe plaatsen jullie de ballondecoratie. Wat zijn de mogelijkheden? Welke kleuren ballonnen zijn er? Wat is er mogelijk met lichtletters, een fotohokje of achterwanden?

Deze vragen zijn natuurlijk telefonisch te beantwoorden maar u kunt natuurlijk ook onze showroom bezoeken in Bergschenhoek (tussen Rotterdam en Zoetermeer).

Hier kunnen we u uitgebreid informeren over de mogelijkheden van de ballondecoratie die wij voor u kunnen maken. Maak wel even een afspraak voor uw komst..

Tot snel in onze showroom!