De WOW-factor

Geen ballonboog maar ballonstaanders of ballonpilaren worden ze ook wel genoemd.

De ballonpilaren zijn 2,3 mtr hoog en zijn voorzien van een grote ballon van 95 cm doorsnede. De groteballon kan voorzien zijn van een opdruk met bv “Just Married”, Rozen, hartjes of Duiven en zelfs uw eigen opdruk is mogelijk.

Ballonstaanders met uw eigen opdruk

De ballonpilaren krijgen de WOW factor als de ballonpilaren worden voorzien van uw eigen opdruk.

De opdruk wordt in 1 kleur op de ballon gemaakt in zeefdruk. De opdruk kan in iedere gewenste kleur en op ieder gewenste kleur ballon.

Ballondecoratie op verschillende locaties

Wij begrijpen heel goed dat ballonpilaren bij uw woonhuis of bij het adres van de bruid maar voor een korte tijd is.

Daarom kunt u de ballonpilaren door ons laten verplaatsen naar uw feestlocatie. Zo heeft u de ballonpilaren op verschillende momenten van de dag en hoeft u hierin geen keuze te maken.

Vraag gerust naar de mogelijkheden die wij hierin kunnen aanbieden.

Enkele voorbeelden van onze ballonpilaren

Bezoek onze showroom

Hoe plaatsen jullie de ballondecoratie. Wat zijn de mogelijkheden? Welke kleuren ballonnen zijn er? Wat is er mogelijk met lichtletters, een fotohokje of achterwanden?

Deze vragen zijn natuurlijk telefonisch te beantwoorden maar u kunt natuurlijk ook onze showroom bezoeken in Bergschenhoek (tussen Rotterdam en Zoetermeer).

Hier kunnen we u uitgebreid informeren over de mogelijkheden van de ballondecoratie die wij voor u kunnen maken. Maak wel even een afspraak voor uw komst..

Tot snel in onze showroom!