Ballonnen voor een huwelijk

Kies hieronder een categorie

Organische ballondecoratie

Lichtletters huren

Ballonbogen

Ballonstaanders

Luchtballon / Enveloppekist

Ballonharten

Heliumballonnen

Topballonnen

Ballonnen voor uw bruiloft?

De huwelijksdatum is vastgelegd en de trouwplanning moet worden gemaakt. Een hectische maar leuke tijd breekt aan. Los van de locatie, trouwringen, trouwkaarten, trouwjurk en trouwpak zult u ook moeten bedenken hoe u uw trouwerij gaat aankleden.

De Ballonnenkoning kan u ruimschoots adviseren op het gebied van versiering voor uw huwelijk. Van tafeldecoratie tot ballonbogen, van ballonoplatingen tot ballongeschenken en van klein tot groot, kortom bij De Ballonnenkoning adviseren wij u voor uw bruiloft en voor DE dag.

 

De Ballonnenkoning is gespecialiseerd in het decoreren van trouwlocaties. Door het gebruik van helium in ballonnen heeft u de mogelijkheid om de hoogte van de zaal optimaal te benutten. Doordat de ballonnen in veel verschillende kleuren te leveren zijn en zelfs met eigen tekst te bedrukken zijn geeft u uw trouwerij een heel persoonlijk tintje.

Wij maken graag de decoratie op maat voor u. Iedereen heeft zijn eigen wensen en voorkeuren. Smaken verschillen en geen enkele trouwerij is standaard. Heeft u speciale wensen, dan maken wij graag een afspraak met u om uw wensen en ideeën door te nemen. In de afgelopen jaren hebben wij al veel locaties mogen decoreren.

Hierdoor hebben we wellicht ook veel ideeën voor uw trouwlocatie.