Ballonstaanders of ballonpilaren

Ballonpilaren zijn een bekend product binnen De Ballonnenkoning. We werken met verschillende vormen pilaren, of het gaat om een romeinse vorm voor een trouwerij of een rechte ballonstaander voor een evenement. De Ballonnenkoning heeft het allemaal.

Het is zelfs mogelijk om uw logo op de ballonnen te laten bedrukken om uw naam nog beter zichtbaar te maken in combinatie met uw huisstijlkleuren. De standaard afmeting van de ballonstaander is ongeveer 2,40 meter hoog. De grote TOPballon is 95 cm doorsnede.

Ballonstaanders op verschillende locaties

Ballonpilaren leveren op verschillende locaties op 1 dag? Dat is mogelijk.
De Ballonnenkoning levert dagelijks door heel Nederland, maar ook regelmatig zijn wij in België te vinden voor onze ballondecoraties. De Ballonnenkoning werkt met een “eigen” team van medewerkers waardoor wij uw locaties ook kunnen voorzien van een mooie ballonboog.

Bij ons staat het MVO ondernemen (Social return) in een hoog vaandel. Wij zijn van mening dat ons product en onze diensten zich heel goed lenen om met deze doelgroep te werken. Wanneer u kiest voor De Ballonnenkoning kiest u er dus voor om sociaal in te kopen. (meer informatie)

Ballonstaanders met logo of tekst – GRATIS!!!*

De Ballonnenkoning heeft de ballondrukkerij in eigen beheer en ook hier kunt u gebruik van maken. De grote ballonnen op de pilaren worden bedrukt met uw logo en/of tekst en dat is helemaal gratis (* bij minimaal 10 ballonpilaren).

Een klein beetje extra

Door de grote ballonnen te bedrukken is uw promotie een heel stuk groter. Wanneer u met ballonnen op een beurs staat heeft u zeker een unieke uitstraling. De Ballonnenkoning is een totaalleverancier voor evenementen en we denken graag met u mee.

Ballonstaanders in verschillende kleuren, maten en vormen

Bezoek onze showroom

Hoe plaatsen jullie de ballondecoratie. Wat zijn de mogelijkheden? Welke kleuren ballonnen zijn er? Wat is er mogelijk met lichtletters, een fotohokje of achterwanden?

Deze vragen zijn natuurlijk telefonisch te beantwoorden maar u kunt natuurlijk ook onze showroom bezoeken in Bergschenhoek (tussen Rotterdam en Zoetermeer).

Hier kunnen we u uitgebreid informeren over de mogelijkheden van de ballondecoratie die wij voor u kunnen maken. Maak wel even een afspraak voor uw komst..

Tot snel in onze showroom!