Ballonstaanders of ballonpilaren

 

Ballonstaanders kunnen gemakkelijk door uw medewerkers worden binnengehaald.

Moet het een rechte pilaar worden of kiest u voor een klassieke uitstraling van een Romeinse zuil? Vanzelfsprekend zijn de pilaren in veel verschillende kleuren en samenstellingen te leveren.

Het is zelfs mogelijk om uw logo op de ballonnen te laten bedrukken om uw naam nog beter zichtbaar te maken in combinatie met uw huisstijlkleuren. De standaard afmeting van de ballonstaander is ongeveer 2,40 meter hoog. De grote TOPballon is 95 cm doorsnede.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag direct een offerte aan!

Ballonstaanders met foliecijfers

Verjaardag of jubileum? De ballonstaanders kunnen voorzien worden van een foliecijfer. Deze zijn er in verschillende kleuren die u terug kunt vinden in onze kleurenkaart.

De foliecijfers worden op locatie op de ballonstaander vastgemaakt en zijn van grote afstand al zichtbaar!

 

Ballonstaanders op verschillende locaties

De Ballonnenkoning levert dagelijks door heel Nederland, maar ook regelmatig komen wij in België om daar onze klanten blij te maken.

Voor verschillende grote winkelketen waar wij al jaren voor werken moeten wij regelmatig meerdere locaties af om onze ballonbogen of ballonstaanders te plaatsen.

De Ballonnenkoning - ballon leeftijd 15 - roze - ballonnen tros en pilaartjes - blauw paars

Een klein beetje extra

Jong en oud worden aangetrokken door ballonnen, want daar waar ballonnen zijn, is het feest of gebeurt iets speciaals.

Onze decoratie wordt veel gebruikt bij verschillende evenementen of als promotieactie. Wanneer u met ballonnen op een beurs staat heeft u zeker een unieke uitstraling. De Ballonnenkoning is een totaalleverancier voor evenementen.

Ballonstaanders met logo of tekst

Door gebruik van onze eigen ballondrukkerij hebben wij echt alle kennis in huis om uw ballonnen de juiste uitstraling te geven. Misschien moet het heel zakelijk zijn, of juist feestelijk, of is de bedoeling dat het merk en de huisstijl goed samen komen.

Wij geven u graag het juiste advies, vraag naar alle mogelijkheden.

Ballonstaanders in verschillende kleuren, maten en vormen