De WOW-factor op uw event

Organiseert u binnenkort een event?

De extra combinatie van ons lichtletters met de organische ballondecoratie is een toevoeging aan ieder evenement. Werkelijk alles is mogelijk, informeer naar onze verschillende opties.

Evenementdecoratie met ballonnen

Voor ieder evenement kunt u ballonnen gebruiken. De Ballonnenkoning heeft de kennis om u te ondersteunen bij verschillende evenementen.

Veelal worden ballonnen gebruikt om een merk, product of bedrijf te promoten op een locatie. De Ballonnenkoning heeft een uitgebreid netwerk van bedrijven waarmee wij dergelijk actie’s voor u kunnen coördineren.

Hierbij kunt u denken aan promotieteams die de ballonnen uitdelen op de locatie verspreid over de dag. Bij dergelijke acties is er altijd een medewerker van de Ballonnenkoning aanwezig welke zal toezien op een juiste uitvoering van het draaiboek.

Ook worden ballonnen veel gebruikt op beurzen door het land. Door een toch “simpele” ballon boven uw stand te hangen valt u in de hele hal op.

Logo op de ballonnen

Door onze eigen ballondrukkerij zijn wij in staat om uw bedrijfslogo professioneel om de ballonnen te bedrukken

 

  • Met spoed bedrukken mogelijk (1 werkdag)
  • Aanleveren logo in .eps of .ai bestandformaat
  • Vooraf een digitale proefdruk ter goedkeuring

Bezoek onze showroom

Hoe plaatsen jullie de ballondecoratie. Wat zijn de mogelijkheden? Welke kleuren ballonnen zijn er? Wat is er mogelijk met lichtletters, een fotohokje of achterwanden?

Deze vragen zijn natuurlijk telefonisch te beantwoorden maar u kunt natuurlijk ook onze showroom bezoeken in Bergschenhoek (tussen Rotterdam en Zoetermeer).

Hier kunnen we u uitgebreid informeren over de mogelijkheden van de ballondecoratie die wij voor u kunnen maken. Maak wel even een afspraak voor uw komst..

Tot snel in onze showroom!