De WOW-factor

Op uw bruiloft is natuurlijk de bruid de WOW factor. Hoe mooi zou het zijn als de WOW factor ook terugkomt in uw ballondecoratie bij de ceremonie, de entree of het feest.
Organische ballondecoratie is de perfecte keuze voor uw trouwerij. Het creëert een elegante en romantische sfeer die past bij de speciale dag.

Organische ballondecoratie brengt de WOW factor in uw trouwdag. Bij De Ballonnenkoning kunnen we u ruimschoots adviseren om dé perfecte decoratie te maken voor dé perfecte dag.

Combineer uw organische ballondecoratie

Organische ballondecoratie is uitermate geschikt om te combineren met bijvoorbeeld folieballonnen. De natuurlijke vormen passen perfect en met de combinatie kunt u de kleuren van bijvoorbeeld uw trouwboeket ook geheel terug laten komen. U bent dus aan het stylen door simpel de combinatie te laten maken. Wij helpen u graag met deze combinatie.

Organische ballondecoratie in combinatie met onze unieke lichtletters

Dat is waar De Ballonnenkoning uniek is. Met onze lichtletters en organische ballondecoratie kunnen wij de allermooiste decoratie voor u maken. Uw initialen of LOVE letters? Werkelijk alles is mogelijk in deze combinatie.

Entree met ballonnen

Organische ballondecoratie is een trendy decoratiestijl waarbij ballonnen worden gebruikt om een ​​organische, natuurlijke uitstraling te creëren. Het gaat erom de ballonnen op een manier te rangschikken die eruitziet alsof ze organisch zijn gegroeid, in tegenstelling tot de traditionele manier van ballondecoratie waarbij ballonnen symmetrisch worden gerangschikt.

Uw entree wordt dus gemaakt in een unieke vorm. Bij organische ballondecoratie voor uw entree worden verschillende soorten ballonnen gebruikt, zoals ronde ballonnen, ballonnen in verschillende maten en vormen en ballonnen in verschillende kleuren en texturen. Organische ballondecoratie is populair vanwege de natuurlijke uitstraling en het esthetische effect dat het creëert. Het is een geweldige manier om uw entree te decoreren.

Foto’s en voorbeelden van onze organische ballondecoratie

Hoe werkt bestellen?

 

Stap 1

Vraag een offerte aan

Gebruik het offerteformulier

Stap 2

Geef datum en begintijd door

Wij leveren in tijdblokken

Stap 3

Offerte bekijken en goedkeuren

Klopt alles? Accepteer dan de offerte

Stap 4

Geef de gewenste kleur ballonnen aan ons door

De kleuren kunt u als laatste doorgeven

Bezoek onze showroom

Hoe plaatsen jullie de ballondecoratie. Wat zijn de mogelijkheden? Welke kleuren ballonnen zijn er? Wat is er mogelijk met lichtletters, een fotohokje of achterwanden?

Deze vragen zijn natuurlijk telefonisch te beantwoorden maar u kunt natuurlijk ook onze showroom bezoeken in Bergschenhoek (tussen Rotterdam en Zoetermeer).

Hier kunnen we u uitgebreid informeren over de mogelijkheden van de ballondecoratie die wij voor u kunnen maken. Maak wel even een afspraak voor uw komst..

Tot snel in onze showroom!