Ballonnen voor een Gender Reveal Party

Een gender reveal-feestje is dé gelegenheid om ballonnen te gebruiken om de spanning op te bouwen en het geslacht van de baby te onthullen. Ballonnen in roze of blauw zijn de perfecte manier om het geslacht van de baby te laten zien.

Wij hebben diverse ontwerpen Gender Reveal ballonnen. Deze kunnen gevuld worden met confetti en kleine ballonnen in de kleur van het geslacht van de baby.

Wat je ook kiest, ballonnen zijn een leuke en opvallende manier om het geslacht van de baby te onthullen en een gedenkwaardige ervaring te creëren voor de aanstaande ouders en hun gasten.

Gender Reveal topballonnen

Gender Reveal ballonnen zijn altijd zwart, de ballon kan gevuld worden met roze of blauwe confetti en mini ballonnen.

Het formaat van de ballon is ongeveer 80 tot 90cm doorsnede.

He or She Pop to see Nieuw

He or She Pop to see Snor

He or She Pop to see Snor – Gouden print

Broertje of zusje

Broertje of Zusje Blauw/Roze

He or She Pop to see Snor

Vraagtekens

Ballonnen voor de entree

Een leuke manier om je gasten welkom te heten op een gender reveal party is door ballonnen te gebruiken bij de entree.

Lichtblauwe en lichtroze ballonnen maken meteen duidelijk dat het om een Gender Reveal Party gaat. Dit zorgt voor een feestelijke en vrolijke sfeer.

De ballonnen worden op locatie afgeleverd en voor u op de juiste plek geplaatst en geinstalleerd door onze ervaren ballondecorateurs.

Na afloop van het feest zijn de ballonnen zo weer opgebruikt, een scherpe schaar en een vuilniszak is het enige wat u hiervoor nodig heeft.

Lichtletters met ballonnen

Uniek bij De Ballonnenkoning zijn onze lichtletters; deze letters zweven in een stellage die geschikt is om ballonnen aan te bevestigen, en ook zwaar genoeg om buiten te plaatsen.

Ook zijn de letters weerbestendig, door het lage voltage is het niet mogelijk om kortsluiting te krijgen en de letters zijn spatwaterdicht en kunnen heel goed tegen een flinke regenbui.

Gender Reveal Shimmerwall

Wil je echt een toffe sfeer creëren voor je Gender Reveal Party dan kunnen wij een shimmerwall plaatsen.

Een shimmerwall is een opzetbare wand die op iedere locatie (binnen) geplaatst kan worden, altijd voorzien van een grote organische ballonslinger.

Vaak plaatsen we hier een dubbele shimmerwall zodat we een deel lichtroze en een deel lichtblauw uit kunnen voeren.

Gender Reveal in de tuin!

Geef je een Gender Reveal party in de tuin? Dan is de aankleding ook erg belangrijk! Met ballonnen kunt u een fijne sfeer creëren, met zachte tinten passend bij de overige aankleding.

Op deze foto ziet u bijvoorbeeld onze Cashmere kleuren in combinatie met pastel lichtblauw en pastel lichtroze.

Bekijk alle voorbeelden

Bezoek onze showroom

Hoe plaatsen jullie de ballondecoratie. Wat zijn de mogelijkheden? Welke kleuren ballonnen zijn er? Wat is er mogelijk met lichtletters, een fotohokje of achterwanden?

Deze vragen zijn natuurlijk telefonisch te beantwoorden maar u kunt natuurlijk ook onze showroom bezoeken in Bergschenhoek (tussen Rotterdam en Zoetermeer).

Hier kunnen we u uitgebreid informeren over de mogelijkheden van de ballondecoratie die wij voor u kunnen maken. Maak wel even een afspraak voor uw komst..

Tot snel in onze showroom!