Over ons

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag direct een offerte aan!

Over ons

De Ballonnenkoning (Maurice Herpst) is in 2005 gestart onder de naam De Ballonnenkoning. Vanaf 2003 was Maurice al, als onderdeel van een licht- en geluidsbedrijf, actief in de ballonnen.
Na verkoop van dit bedrijf is De Ballonnenkoning gestart met 1 zak ballonnen, een kleine pomp, veel plezier, een idee en vooral met heel veel passie. Met letterlijk de ballonnen in de woonkamer is er gewerkt aan de opstart van het bedrijf.

Al in 2007 was het mogelijk om te verhuizen naar een bedrijfspand in Bergschenhoek. De Ballonnenkoning krijgt vanaf dat moment een enorm impuls, waardoor het noodzakelijk wordt het eerste personeelslid aan te nemen. De verschillende vormen van decoratie worden gezien door de klant, waardoor het drukker wordt en De Ballonnenkoning langzaam verder groeit.

Wellicht is het nu een echt bedrijf?

In oktober 2012 wordt een ballondrukkerij opgericht voor kleine aantallen ballonnen met een snelle levering. Dit idee lag al een tijdje op de plank, maar door het stoppen van verschillende leveranciers heeft De Ballonnenkoning dit versneld opgestart.

De Ballonnenkoning heeft inmiddels verschillende labels zoals Trouwen-feestartikelen.nl, ballonnen.be, ballondrukkerij.eu onder leiding van Maurice Herpst.
In 2020 is De Ballonnenkoning onderdeel geworden van de Skihut Exploiatie. Samen, met inmiddels verschillende collega’s, gaan we de toekomst met een zeer goed gevoel in.

Certified Balloon Artist

De Ballonnenkoning is geregistreerd als Certified Balloon Artist. Het CBA keurmerk is een internationaal keurmerk onder professionele ballondecorateurs.

Fysieke winkel

Spoorhaven 62
2651AV  Berkel en Rodenrijs