Over ons

De Ballonnenkoning (Maurice Herpst) is in 2005 gestart onder de naam De Ballonnenkoning. Vanaf 2003 was Maurice al, als onderdeel van een licht- en geluidsbedrijf, actief in de ballonnen.
Na verkoop van dit bedrijf is De Ballonnenkoning gestart met 1 zak ballonnen, een kleine pomp, veel plezier, een idee en vooral met heel veel passie. Met letterlijk de ballonnen in de woonkamer is er gewerkt aan de opstart van het bedrijf.

Al in 2007 was het mogelijk om te verhuizen naar een bedrijfspand in Bergschenhoek. De Ballonnenkoning krijgt vanaf dat moment een enorm impuls, waardoor het noodzakelijk wordt het eerste personeelslid aan te nemen. De verschillende vormen van decoratie worden gezien door de klant, waardoor het drukker wordt en De Ballonnenkoning langzaam verder groeit.

Ons kantoor en magazijn in Bergschenhoek

In oktober 2012 wordt een ballondrukkerij opgericht voor kleine aantallen ballonnen met een snelle levering. Dit idee lag al een tijdje op de plank, maar door het stoppen van verschillende leveranciers heeft De Ballonnenkoning dit versneld opgestart.

In 2020 is De Ballonnenkoning onderdeel geworden van de Skihut Exploiatie te Rotterdam.

De Ballonnenkoning heeft inmiddels verschillende labels zoals;

 

Nieuwsupdate!

In augustus 2022 zijn wij verhuisd naar een nieuw groot magazijn aan de Weg en Bos 86 te Bergschenhoek. Doordat de focus ondertussen meer op online bestellen en grotere projecten ligt hebben we geen fysieke winkel meer.

Bruidsparen en organisatoren van feesten/evenementen kunnen nog wel op afspraak langskomen!

Certified Balloon Artist

De Ballonnenkoning is geregistreerd als Certified Balloon Artist. Het CBA keurmerk is een internationaal keurmerk onder professionele ballondecorateurs.

Bezoekadres

Weg en Bos 86
2661 GX Bergschenhoek

Bezoek op afspraak