WOW-factor – Backdrop huren bij De Ballonnenkoning

Een backdrop voor uw podium, een backdrop voor uw foto’s of een backdrop voor uw entree. Er is zoveel mogelijk met onze shimmerwalls. De Ballonnenkoning maakt gebruik van een combinatie van ballonnen om de WOW factor voor u te creëren.
We beschikken over veel verschillende kleuren achterwanden en van goud tot groen met mooie bloemen voor uw trouwerij.

Backdrop huren?

De backdrops worden geleverd inclusief ballonslinger en kan door het stevige pipe & drape frame overal geplaatst worden. De ballondecoratie bij deze backdrop wordt helemaal in uw eigen kleurenthema gemaakt. De kleuren en combinaties bespreken we graag met u. U kunt deze ook bekijken op onze kleurenkaart.

Optioneel zijn er veel extra opties bij de backdrops.

Thema decoratie

We gebruiken verschillende folieballonnen en andere materialen in de decoratie om zo tot een unieke beleving te komen van uw thema. Of het gaat om een verjaardag, trouwerij of kerstevent, alles is mogelijk.

Fotoblokje

Hier is De Ballonnenkoning uniek. Wij hebben het fotoblokje. U kent ze wel, onbeperkt foto’s maken en bij ons ook onbeperkt boomerangs maken voor uw social media. Het fotoblokje en de decoratie worden op elkaar afgestemd, zo is het geheel in stijl van uw evenement.

Wilt u weten welke opties wij nog meer kunnen bieden voor uw backdrop? Vraag gerust een offerte aan en we bespreken samen de mogelijkheden.

Backdrop huren voor uw trouwerij

Bij de ceremonie voor uw huwelijk is de setting erg belangrijk. De mooie uitstraling van dit unieke moment ziet op de foto’s voor de komende jaren. De ballondecoratie van De Ballonnenkoning bij dit moment is een geweldige toevoeging. We hebben verschillende organische decoratie voor de ceremonie.

Tevens kunnen wij u ook mooie stoelen of een bankje leveren om het moment helemaal in stijl te decoreren. We kunnen ook verschillende materialen gebruiken als dit past binnen het gekozen thema. De backdrop voor uw huwelijk wordt kant en klaar geplaatst door ons en weer opgehaald.

De ultieme WOW-factor

Onze backdrops zijn waanzinnig te combineren met ballonnen

Bezoek onze showroom

Hoe plaatsen jullie de ballondecoratie. Wat zijn de mogelijkheden? Welke kleuren ballonnen zijn er? Wat is er mogelijk met lichtletters, een fotohokje of achterwanden?

Deze vragen zijn natuurlijk telefonisch te beantwoorden maar u kunt natuurlijk ook onze showroom bezoeken in Bergschenhoek (tussen Rotterdam en Zoetermeer).

Hier kunnen we u uitgebreid informeren over de mogelijkheden van de ballondecoratie die wij voor u kunnen maken. Maak wel even een afspraak voor uw komst..

Tot snel in onze showroom!