De WOW-factor
met mega ballonnen

Bij De Ballonnenkoning maken we graag gebruik van de Mega heliumballonnen van 95 cm doorsnede. Wanneer deze grote heliumballonnen gevuld worden met confetti krijgen ze de WOW factor die u zoekt voor uw trouwerij.

Topballonnen gevuld met helium

De grote ballonnen met helium zijn erg mooi te gebruiken voor uw ceremonie of trouwlocatie.

De TOPballonnen zijn 95 cm groot en kunnen ook gemaakt worden met uw eigen opdruk. Zo worden de ballonnen helemaal in de stijl gemaakt van uw trouwerij.

Uw eigen opdruk

We bedrukken de grote ballonnen voor u vanaf 2 stuks al. Informeer naar de verschillende mogelijkheden.

Decoratie met heliumgevulde ballonnen op tafel

Bij De Ballonnenkoning hebben wij ook verschillende mogelijkheden om heliumgevulde ballonnen voor u te maken. De ballonnen zijn 35 cm groot en kunnen in een trosje geplaatst worden op de tafel of op de grond in uw trouwlocatie.

Uw eigen opdruk

Ook deze kleine versie ballonnen kunnen wij voor u bedrukken in de stijl van uw trouwerij.
We bedrukken de ballonnen in zeefdruk, vullen en de ballonnen en bezorgen deze kant en klaar op uw trouwlocatie.

Bezoek onze showroom

Hoe plaatsen jullie de ballondecoratie. Wat zijn de mogelijkheden? Welke kleuren ballonnen zijn er? Wat is er mogelijk met lichtletters, een fotohokje of achterwanden?

Deze vragen zijn natuurlijk telefonisch te beantwoorden maar u kunt natuurlijk ook onze showroom bezoeken in Bergschenhoek (tussen Rotterdam en Zoetermeer).

Hier kunnen we u uitgebreid informeren over de mogelijkheden van de ballondecoratie die wij voor u kunnen maken. Maak wel even een afspraak voor uw komst..

Tot snel in onze showroom!