Koningsdag 

Op zoek naar de perfecte decoratie voor Koningsdag? Waarom niet kiezen voor ballonnen van De Ballonnenkoning! Ballonnen zijn een kleurrijke en feestelijke manier om de festiviteiten te vieren en een feestelijke sfeer te creëren. Of je nu een klein feestje thuis organiseert of een groot evenement plant, ballonnen zijn een uitstekende manier om de feestvreugde te vergroten.

Bij De Ballonnenkoning hebben we een groot assortiment aan ballondecoratie voor Koningsdag. Bestel nu en profiteer van onze verschillende aanbiedingen.

met De Ballonnenkoning

Als je op zoek bent naar een manier om jouw Koningsdagfeest nog specialer te maken, overweeg dan om decoratie met ballonnen toe te voegen. Laat jouw creativiteit de vrije loop en creëer een unieke feestelijke sfeer met ballonnen.

Bent u ook op zoek naar vlaggetjes, slingers en losse ballonnen om Koningsdag te decoreren? Bekijk dan ook de mogelijkheden en de producten in onze webshop Feestwarenhuis.nl

Bekijk hier enkele voorbeelden

De Ballonnenkoning - ballonnen oplaten - oranje oplaten - Koningsspelen 2013

We krijgen nog steeds de vraag of wij ballonnen kunnen leveren om op te laten. Hierop kunnen we kort en bondig zijn. Nee is het antwoord. Wij laten geen enkele ballon meer op in de natuur. In 2017 zijn wij daarmee gestopt.

Ballonnen oplaten is niet meer van deze tijd en is nog slechts een herinnering. Ballonnen zijn van 100% latex en op zichzelf biologisch afbreekbaar. De discussie is echter de periode die er overheen gaat en het is zwerfvuil wat in de natuur terecht komt.

Wij maken hele mooie decoratie met ballonnen die u gerust kunt plaatsen en na gebruik ook weer netjes kunt opruimen zodat er geen zwerfvuil in onze natuur terecht komt.