De WOW-factor

Bij De Ballonnenkoning gaan we net een stap verder en maken we ballonbogen die uw entree de WOW factor geven. De ballonboog wordt gemaakt met verschillende vormen en krijgt een organische vorm.

Uw gasten komen die dag aan en de eerste reactie is WOW!! Dat is het beste compliment voor onze ballonbogen.

Ballonboog op uw bruiloft

Het belangrijkste is natuurlijk de entree van uw trouwlocatie of de entree van uw bruid wanneer deze opgehaald wordt.

De Ballonnenkoning kan u verschillende ballonbogen leveren. Zo kunt u kiezen voor een standaard boog in alle mogelijk denkbare kleuren en stijlen of u kunt ervoor kiezen de boog verder aan te kleden met folieballonnen, harten of bloemen.

Uw ballonboog op verschillende locaties

Wij begrijpen heel goed dat een ballonboog bij uw woonhuis of bij het adres van de bruid maar voor een korte tijd is.

Daarom kunt u de ballonnenboog door ons laten verplaatsen naar uw feestlocatie. Zo heeft u de ballonboog op verschillende momenten van de dag en hoeft u hierin geen keuze te maken.

Vraag gerust naar de mogelijkheden die wij hierin kunnen aanbieden.

Bezoek onze showroom

Hoe plaatsen jullie de ballondecoratie. Wat zijn de mogelijkheden? Welke kleuren ballonnen zijn er? Wat is er mogelijk met lichtletters, een fotohokje of achterwanden?

Deze vragen zijn natuurlijk telefonisch te beantwoorden maar u kunt natuurlijk ook onze showroom bezoeken in Bergschenhoek (tussen Rotterdam en Zoetermeer).

Hier kunnen we u uitgebreid informeren over de mogelijkheden van de ballondecoratie die wij voor u kunnen maken. Maak wel even een afspraak voor uw komst..

Tot snel in onze showroom!