Ballondecoratie

Organische ballondecoratie

Backdrop huren

Lichtletters huren

Ballonbogen

Ballonstaanders

Ballonslingers

De Ballonnenkoning - ballonwand of ballonmuur - willekeurige kleuren

Ballonwand

De ballonnenkoning - ballon letters - afrojack - goud

Ballonletters / balloncijfers

Topballonnen

Helium ballonnen

De Ballonnenkoning - ballonwand of ballonmuur - willekeurige kleuren

Ballonsculptuur cadeau

Ballondecoratie op uw evenement?

Ballondecoratie of feestdecoratie is inmiddels veel gebruikt bij verschillende evenementen, trouwerijen, verjaardagen of gewoon als er iets te vieren is. Iedereen heeft wel eens een ballonboog of ballonnendecoratie gezien of misschien zelfs wel eens gebruikt voor een evenement.

De Ballonnenkoning is een landelijk werkende organisatie die gericht is op het verlenen van service voor iedere gelegenheid. Met onze showroom in Bergschenhoek geven wij u een indruk waar en hoe u ballonnen kunt gebruiken. De ballondecoratie van De Ballonnenkoning is van de hoogste kwaliteit en hier kunt u van op aan.

Ballondecoratie voor particulieren

Ballonnen worden vaak gebruikt door particulieren bij een verjaardag, een trouwerij, een geboorte maar wist u dat ballonnen ook erg leuk zijn om als cadeau te geven of gewoon om iemand beterschap te wensen bij ziekte.

Ballondecoratie voor bedrijven

Jong en oud worden aangetrokken door ballonnen. Want daar waar ballonnen zijn, is het feest of gebeurt iets speciaals.

Het grote voordeel van ballonnen is ook dat u er als bedrijf werkelijk waar alle kanten mee op kunt. Zo kunt u ballonnen met uw eigen logo uitdelen of uit laten delen.

Een ballonboog, ballonslingers of ballonpilaren voor uw deur om de klant op straat naar binnen te trekken of bijvoorbeeld een ballonwand met vuurwerk voor een spectaculaire opening.

Ook kunnen ballonnen een extra ondersteuning bieden voor instore-acties. De winkel is feestelijk aangekleed in de eigen huisstijl.