SS Rotterdam

Op zoek naar een unieke trouwlocatie in Rotterdam?

Trouwen in Rotterdam

De Ballonnenkoning is uw specialist op deze trouwlocatie in Rotterdam. Er zijn natuurlijk enorm veel mogelijkheden op deze locatie.

We laten u op deze pagina een aantal voorbeelden zien welke wij in de afgelopen jaren hebben mogen realiseren. Werkelijk alles is mogelijk in een groot scala aan kleuren.

De samenwerking met de locatie op deze pagina is voor De Ballonnenkoning erg belangrijk en omdat wij bekend zijn met de verschillende mogelijkheden van deze locatie kunnen wij u zeer goed adviseren over uw trouwlocatie.

Maak een afspraak met ons of bezoek onze showroom in Bergschenhoek.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag direct meer informatie aan!


Trouwlocatie SS Rotterdam

Het SS Rotterdam is natuurlijk een van de meest unieke locaties in Rotterdam. De prachtige “dame” kijkt uit over het mooie Rotterdam. De locatie kent verschillende zalen en heeft daarom een groot aantal mogelijkheden. Van ceremonie tot compleet feest, alles is mogelijk op ’t SS Rotterdam. De Ballonnenkoning is ook niet onbekend op ’t schip, jarenlang waren wij lid van de Captainsclub van ’t SS Rotterdam, dus voor De Ballonnenkoning is dit een bijzondere locatie.

De Ballonnenkoning heeft verschillende samenwerkingen met bedrijven die iets extra kunnen bieden voor uw trouwerij. De samenwerking met Fotohokje.nl is er 1 van. Bent u op zoek naar een uniek gastenboek of een leuke attentie voor uw gasten, dan is Fotohokje.nl een absolute aanrader voor een fotohokje, fotospiegel of fotobusje.

Enkele voorbeelden van onze decoratie op deze trouwlocatie

Meer trouwlocaties in Nederland

De Ballonnenkoning werkt samen met tientallen trouwlocaties door heel Nederland.

Over De Ballonnenkoning

Gaat u binnenkort trouwen of heeft u een jubileum? Bij De Ballonnenkoning bent u aan het juiste adres. De Ballonnenkoning is uw specialist in ballondecoratie. Werkelijk alles is mogelijk, van ballonboog tot een complete decoratie voor uw ceremonie of feest, bij De Ballonnenkoning bent u aan het juiste adres. 

Vanuit onze locatie in Bergschenhoek leveren wij uw ballondecoratie door heel Nederland en zelfs in een groot deel van Belgie. Bent u op zoek naar ballondecoratie? Neem gerust contact met ons op of kom naar onze showroom in Bergschenhoek. U kunt ook bij ons terecht voor bedrukte ballonnen en wij hebben een zeer groot assortiment aan feestartikelen voor iedere gelegenheid en dat allemaal in onze showroom, kortom een bezoekje waard.