Zalmhuis

Op zoek naar een unieke trouwlocatie in Rotterdam?

Trouwen in Rotterdam

De Ballonnenkoning is uw specialist op deze trouwlocatie in Rotterdam. Er zijn natuurlijk enorm veel mogelijkheden op deze locatie.

We laten u op deze pagina een aantal voorbeelden zien welke wij in de afgelopen jaren hebben mogen realiseren. Werkelijk alles is mogelijk in een groot scala aan kleuren.

De samenwerking met de locatie op deze pagina is voor De Ballonnenkoning erg belangrijk en omdat wij bekend zijn met de verschillende mogelijkheden van deze locatie kunnen wij u zeer goed adviseren over uw trouwlocatie.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag direct meer informatie aan!  Trouwlocatie Zalmhuis

  Het Zalmhuis is gelegen op het randje van Capelle aan den IJssel maar wel met het mooiste uitzicht op Rotterdam. Een prachtige grote zaal boven en verschillende andere zalen door het gebouw.

  De zaal is ruim opgezet en biedt ook heel veel mogelijkheden om ballonnen te gebruiken bij de ceremonie en bij het feest.
  Anno 2020 is het Zalmhuis compleet vernieuwd in nieuwe geweldige kleuren. Door Corona hebben er helaas nog weinig bruiloften plaatsgevonden maar zodra er nieuwe foto’s beschikbaar komen zullen wij deze plaatsen!.

  De Ballonnenkoning heeft verschillende samenwerkingen met bedrijven die iets extra kunnen bieden voor uw trouwerij. De samenwerking met Fotohokje.nl is er 1 van. Bent u op zoek naar een uniek gastenboek of een leuke attentie voor uw gasten, dan is Fotohokje.nl een absolute aanrader voor een fotohokje, fotospiegel of fotobusje.

  Foto’s van het vernieuwde Zalmhuis

  Enkele archiefbeelden van onze decoratie op deze trouwlocatie

  Deze foto’s zijn genomen voor de grote renovatie maar geven wel een goede indruk van de mogelijkheden.

  Meer trouwlocaties in Nederland

  De Ballonnenkoning werkt samen met tientallen trouwlocaties door heel Nederland.

  Over De Ballonnenkoning

  Gaat u binnenkort trouwen of heeft u een jubileum? Bij De Ballonnenkoning bent u aan het juiste adres. De Ballonnenkoning is uw specialist in ballondecoratie. Werkelijk alles is mogelijk, van ballonboog tot een complete decoratie voor uw ceremonie of feest, bij De Ballonnenkoning bent u aan het juiste adres. 

  Vanuit onze locatie in Bergschenhoek leveren wij uw ballondecoratie door heel Nederland en zelfs in een groot deel van Belgie. Bent u op zoek naar ballondecoratie? Neem gerust contact met ons op of kom naar onze showroom in Bergschenhoek. U kunt ook bij ons terecht voor bedrukte ballonnen en wij hebben een zeer groot assortiment aan feestartikelen voor iedere gelegenheid en dat allemaal in onze showroom, kortom een bezoekje waard.